søndag 5. mai 2013

En butikk i stadig endring

Det har vært en travel uke i Rosegården - vi bestemte oss for å inkludere det som har vært lager i det gamle drivhuset i butikken. I tillegg til at det er konfirmasjonstid og en del dekorasjoner som skal lages, men vi liker jo å ha nok å gjøre!

Vi begynte så smått med å rive tak og vegger som var satt opp, og fikk et stort og fint rom med masse tumleplass for Mini Poe...b

Jeg skrapte malingsflekker av gulvet med tapetkniv... og Mini Poe rullet rundt på teppet og forsøkte spise opp elefanten. Godt samarbeid!

Så kom et lass med flotte vår- og sommerblomster...

Mamma er noe usikker på hvordan hun skal få plass til dem alle sammen...
Og da måtte vi skynde oss å gjøre det klart i en fei, så kundene kunne få komme inn og se på alle de vakre blomstene og tingene som sto der og ivret etter å bli med noen hjem!


Langt fra i mål enda, men et godt stykke på vei, og vi er så fornøyde med lyset og plassen - særlig i dag som det regner og blåser og ingen har lyst til å være i uterommet hvor vi burde hatt alle sommerblomstene på plass (der står det nesten bare stemor og margeritter)

Ja, og så var det dagens utfordring...et bilde av meg selv fra i dag...Det blir en del flere nå som Mini Poe har oppdaget at det er så gøy å se seg selv på telefonskjermen, og i dag var intet unntak!


god lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar