mandag 16. september 2013

Septemberbryllup

Ukene er travle for MiniPoe og mor. Vi koser oss sammen hjemme, men for en som fortsatt jobber med å lære seg å gå, er det mange frustrerte timer med en mor som ikke stiller opp som støtte 100% av tiden...
Fredag var det bryllupsfeiring i familien, og mens mamma lagde brudebukett, skulle Mini og jeg lage couscoussalat (namnam) som vi skulle ha med oss i selskapet. En relativ enkel oppgave, men det tok noen timer å gjennomføre likevel. Vi hadde en liten pause i matlagingen for å få med oss bryllupsseremoni på Tinghuset (så fikk man vært der også!) Det betød på med finstasen for oss begge to, men av en eller annen grunn (stress er en teori..) fikk jeg ikke tatt ett eneste bilde av Mini med skjorte, finbukse og sixpence...jaja, neste gang!

"Første kysset" - Et nydelig brudepar som nettopp har sagt JA!


Brudebuketten med masse roser, diamanter og sølvhjerter

Vel hjemme var det ut av finstasen, og på med kokkeklærne igjen, og etter noen timer på kjøkkenet med mye god hjelp var det på tide å skifte igjen og reise i selskap.

Der ventet et nydelig pyntet bord, familie og et overdådig matbord (sånn går det når alle skal ta med "litt", og alle er redd det skal bli for lite...)


MiniPoe oppførte seg eksemplarisk, og la seg halv åtte på fremmed rom i fremmed seng uten problemer,  så da var det bare for mor og far å nyte festen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar